FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Saját üzlet

2010/04/09
Egy új üzlet születése, érdekes tapasztalatok megszerzése után.

2010 március elején úgy döntöttünk, hogy saját üzlet nyitása mellett tesszük le a voksunkat. A döntés nem volt könnyű, hiszen egy új üzlet nyitása elég kemény kihívások elé állítja az embert, azonban sok előnnyel is jár. De lássuk csak sorjában.

A Kreatív Szalonban a helyzet és a többi dolgozó helyzete is igen kétségessé vált akkor, amikor tulajdonosváltás történt. Az új tulajdonos üzleti modellje mindössze abból állt, hogy minél több, bérleti díjat termelő alvállalkozót találjon magának. ezzel az amúgy sem könnyű helyzetet - amit a tavaszi szépségápolási láz javítani látszott - tovább rontotta. A tavaszi reménykeltést borzalmas lehangolás követte. A helyzet nem nehéz, hanem lehetetlen lett, a lehetetlenné vált helyzetben lépnem kellett. Elkezdtem keresni más üzleteket ugyanitt az üzletsoron, azonban szomorúan tapasztaltam, hogy üzlet üzlet hátán, szépségszalon szépségszalon hátán tolong. Ezzel világossá vált, hogy nem csak elhagyandó munkahelyem üzleti stratégiája a nem munkából hanem bérleti díjból történő megélés hanem ezen a területen mindenkié. Érthető is, hiszen csak az üzletsor röviddebb oldalán hat szépségszalon található!

Férjem tanácsára elgondolkodtam a saját üzlet nyitásán. Ott, a Pesti úti üzletsoron értelmetlen cseberből vederbe ugrani, keressünk egy olyan üzlethelyiséget, ahol a jó hangulatot mi teremtjük és nem zsúfolt a környék. Így akadtunk a jelenlegi üzlethelyiségünkre, ahol már a nyitás előtt nagy érdeklődés és kíváncsiság előzte meg a költözést és berendezkedést. Az üzlet tulajdonosai - hiszen mi az üzlethelyiséget béreljük - nagyon kedves és segítőkész emberek, az üzlethelyiség forgalmas helyen található, rendelkezik parkolóval is. Tökéletes választás! Az üzlet jelenleg nyitás előtt áll, a nyitást a árilis 15.-re tervezzük. Várunk mindenkit szeretettel!

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika